Arzatoare Weishaupt

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare Weishaupt . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare Weishaupt. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare Weishaupt .

Arzatoarele Weishaupt functioneaza pe mai multe tipuri de combustibil: gaz, motorina sau clu (combustibil lichid usor). Ele sunt echipamente fiabile, economice si rezistente la un numar impresionant de utilizari. Aceste arzatoare Weishaupt sunt complet automat, usor de folosit si de intretinut. Se pot folosi pentru mai multe aplicatii: de la incalzirea locuintelor si pana la generarea de caldura pentru procesele industriale.

Aceste arzatoare Weishaupt sunt realizate cu un sistem digital de management al combustibilului, astfel incat utilizatorii sa se poata asigura ca se consuma exact cantitatea de energie electrica necesara la momentul respectiv. Nu exista consum suplimentar la arzatoarele Weishaupt. Arzatoarele pe gaz sau cele care functioneaza pe motorina au avantajul de a avea un grad redus de emisii de noxe. Acest lucru le face mai sigure si mai eficiente.

 

Toate arzatoarele Weishaupt sunt fabricate dupa o tehnologie inovatoare si performanta. Functioneaza in mod automat pentru a usura modalitatea de utilizare, dar si pentru a le prelungi durata de viata. De asemenea, aceste arzatoare Weishaupt sunt echipate cu microprocesoare puternice. Acestea au rolul de a controla si de a regla unitatile in mod continuu. Mai mult decat atat, microprocesoarele monitorizeaza procesul de combustie pentru o eficienta maxima.

 

Aceste echipamente au fost fabricate in asa fel incat sa functioneze cu un nivel de zgomot cat mai redus. Durata de viata a arzatoarelor Weishaupt este una foarte lunga datorita materialelor de foarte buna calitate. Atat componentele, cat si carzasa arzatoarelor sunt fabricate din materiale rezistente si durabile. In timpul procesului de fabricatie, aceste instrumente sunt testate si verificate pentru a asigura utilizatorii de calitatea lor.

 

Instalarea acestora se realizeaza cu un minim de efort si in timp util. Modalitatea de functionare a acestora este foarte simpla, acestea fiind foarte prietenoase cu utilizatorii. Toate componentele sunt aranjate intr-un mod adecvat, astfel incat acestea sa fie usor accesibile. Intretinerea acestor arzatoare este foarte simpla, deoarece ele nnu necesita o intretinere speciala. Este de ajuns o curatare periodica a filtrelor si a rezistentelor. Intarzierea acestei operatiuni poate diminua din randamentul arzatoarelor.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare