Arzatoare ulei ars industriale - FBR

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare ulei ars industriale - FBR . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare ulei ars industriale - FBR. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare ulei ars industriale - FBR .

Arzatoarele acestea functioneaza pe ulei ars si se monteaza cu usurinta datorita dispunerii rationale a componentelor. Acest lucru usureaza, de asemenea, si operatiunile de intretinere. Sunt dotate cu un ventilator de putere mare si cu un cap de ardere cu ajustare eficienta si cu stabilitate mare a flacarii.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Arzatoare ulei ars industriale - FBR FBR

.

ARZATOARE CLU / ULEI ARS - FBR - MODULANTE

FBRFNDPPMMXCU
  • Putere termica max: 2343 kW ~ 11395 kW
  • Consum max. combustibil arzator: 206 kg/h ~ 1000 kg/h
Preţ: de la 42.196,42 lei(TVA inclus)

Ventilatorul are rolul de a furniza aerul necesar combustiei la un anumit debit si la o anumita presiune, in functie de aplicatia respectiva. Capul de ardere se extrage cu usurinta, fara a se demonta arzatoarele de pe cazane. Servomotorul are rolul de a actiona clapetele de gaz si de aer. Acesta vine reglat din fabrica intre 0 si 90 de grade Celsius si nu trebuie dereglat ulterior.

 

Modul de functionare al acestor arzatoare pe ulei ars industriale este modulant. Sunt complet echipate cu duze, tevi flexibile, filtre incalzite si cu termostat pentru montarea pe cazane. Arzatoarele pe ulei ars sunt usor de utilizat si nu necesita o intretinere speciala. Componentele, fiind accesibile, usor de extras si de montat, se inlocuiesc cu rapiditate intr-un interval de timp scurt. Mai mult, aceste instrumente au un sistem de blocare (de inchidere) automat care ofera utilizatorilor mai mult control si mai multa siguranta in timpul folosirii.

 

Atunci cand combustibilul nu se aprinde, cand dispare flacara, cand presostatul de aer deschide contactul sau cand ventilatorul nu porneste ori se blocheaza, arzatoarele se blocheaza (se opresc din functionare) in mod automat. In aceste cazuri grupul de pulverizare se inchide, iar arzatoarele sunt tinute sub control.

 

Aceste arzatoare pot functiona si pe combustibil lichid usor (CLU).

 

Criterii de alegere pentru arzatoare.

 

Pentru achizitia unor arzatoare este necesara parcurgerea unor criterii, precum:

 

*Destinatia arzatoarelor.

*Puterea termica.

*Tipul combustibilului si caracteristicile acestuia.

*Temperatura.

*Functionarea (intermitenta sau continua).

*Nivelul de siguranta.

*Nivel de zgomot.

*Tipul capului de ardere (lung sau scurt).

*Dimensiuni si greutate.

*Consumul de combustibil.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare