Arzatoare pe CLU Weishaupt

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare pe CLU Weishaupt . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare pe CLU Weishaupt. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare pe CLU Weishaupt .

Exista mai multe tipuri de arzatoare Weishaupt care functioneaza pe CLU (combustibil lichid usor). Acestea sunt arzatoare de o rezistenta deosebita care functioneaza la parametri inalti. Au o eficienta ridicata si o durata de viata foarte lunga. Se remarca prin materiale de calitate superioara, functionalitate cu un nivel de zgomot redus, siguranta in utilizare, dar si prin randamente inalte. Aceste arzatoare Weishaupt functioneaza la diferite puteri termice.

Se afişează 1 - 5 din cele 5 produse conform filtrării

Arzatoare pe CLU Weishaupt WEISHAUPT

.

Ordonează după:

ARZATOARE CLU - WEISHAUPT - MONARCH M/MS/RMS MONARCH M 1Z B/E

WEIM1ZBE
  • Putere termica max: 345 kW
  • Consum max. combustibil arzator: 31 kg/h

ARZATOARE CLU - WEISHAUPT - MONARCH M/MS/RMS MONARCH M 3Z A

WEIM3ZA
  • Putere termica max: 525 kW
  • Consum max. combustibil arzator: 40 kg/h

ARZATOARE CLU - WEISHAUPT - MONARCH M/MS/RMS MONARCH M 5Z/D

WEIM5ZD
  • Putere termica max: 810 kW
  • Consum max. combustibil arzator: 70 kg/h

ARZATOARE CLU - WEISHAUPT - MONARCH M/MS/RMS MONARCH MS 7Z/D

WEIMS7ZD
  • Putere termica max: 1785 kW
  • Consum max. combustibil arzator: 159 kg/h

ARZATOARE CLU - WEISHAUPT - MONARCH M/MS/RMS MONARCH RMS 7/ZMD

WEIRMS7ZMD
  • Putere termica max: 1785 kW
  • Consum max. combustibil arzator: 159 kg/h

Rolul diversificarii acestor arzatoare este acela de a veni cat mai aproape de nevoile si cerintele utilizatorilor. In functie de specificul acestora, dar si de puterile termice, consumul acestor arzatoare poate fi diferit de la un model la altul. Componentele sunt asezate in mod adecvat, astfel incat operatiunile de intretinere si cele de service sa poata fi efectuate in mod corespunzator, fara sa fie nevoie de demontare in totalitate. Acestea se pot monta pe cazane. Cazanele pot fi de apa sau de abur.

Pentru a fi mai aproape de necesitatile utilizatorilor, arzatoarele se pot monta atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a cazanelor.  In felul acesta, se economiseste spatiul si se simplifica si operatiunile de instalare, intretinere si service. Aceste arzatoare Weishaupt care functioneaza pe CLU  sunt usor de instalat, deoarece contin toatele elemenetele necesare realizarii acestui proces. Nu necesita o intretinere speciala. Este de ajuns o curatare efectuata in mod regulat. Curatarea trebuie sa includa filtrele si rezistentele. Aceste operatiuni se realizeaza in functie de numarul de ore de functionare.

Arzatoarele Weishaupt functionabile pe CLU sunt dotate cu motoare de calitate, care functioneaza cu silentiozitate. Motoarele controleaza pompele combustibil si ventilatoarele. De asemenea, ventilatoarele arzatoarelor functioneaza silentios. Tot la aceasta caracteristica contribuie si carcasa de protectie. Functionarea la un nivel de zgomot scazut creeaza mai mult confort pentru utilizatori.

Arzatoarele Weishaupt functionabile pe CLU reprezinta o investitie in viitor. Durata lor de viata, alaturi de calitatea deosebita a materialelor creeaza posibilitatea utilizarii pentru o perioada foarte lunga de timp. Sunt fiabile si economice. Au fost dezvoltate pentru a functiona in trepte. Tehnologia pe baza careia  au fost concepute aceste arzatoare Weishaupt pe CLU este una moderna, inovatoare in acest domeniu si mai aproape de usurinta in folosire de catre utilizatori. In timpul proceselor de fabricatie, aceste arzatoare Weishaupt sunt testate si verificate. Acest lucru atesta reputatia firmei germane Weishaupt.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare