Arzatoare motorina industriale - FBR

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare motorina industriale - FBR . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare motorina industriale - FBR. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare motorina industriale - FBR .

Arzatoarele pe motorina industriale sunt caracterizate prin performanta si prin durabilitate. Ventilatoarele de putere mare si sistemele hidraulice de reglare a aerului de ardere ale acestor arzatoare industriale ofera o stabilitate si o eficienta marita a flacarii. Capul de ardere al acestora poate fi lung sau scurt. Componentele sunt asezate in mod rational, ceea ce face mai accesibile modalitatile de instalare si de intretinere.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Arzatoare motorina industriale - FBR

.

ARZATOARE MOTORINA - FBR - MODULANTE

FBRFGPM
  • Putere termica max: 592 kW ~ 11395 kW
  • Putere electrica nominala: 11000 W ~ 88500 W
  • Consum max. combustibil arzator: 50 kg/h ~ 1000 kg/h
Preţ: de la 14.527,19 lei(TVA inclus)

Dimensiunile acestora sunt reduse, facandu-le usor de transportat si de instalat. Sunt echipate pentru a putea fi montate pe cazane cu duze industriale, tevi flexibile, filtre etc. Consumul minim de ardere al arzatoarelor variaza in functie de modelul acestora (de la 10,5 kg/ora si pana la 250 kg/ora). Consumul maxim de ardere al arzatoarelor variaza si el in functie de modelul arzatoarelor (de la 50 kg/ora si pana la 1000 kg/ora). Pentru modelele cu functionare intermitenta este necesara o oprire la 24 de ore.

 

Arzatoarele pe motorina de acest tip sunt usor de instalat si de intretinut. Caracteristicile si dimensiunile acestora le fac accesibile in timpul transportului, instalarii si intretinerii. Pentru a putea functiona la parametri optimi, acestea trebuie depozitate si utilizate in mod corespunzator. Nivelul de umiditate maxim admis atat pentru depozitare, cat si pentru utilizare, este de 80%.

 

Temperatura de utilizare trebuie sa fie cuprinsa intre (minus) – 15 grade Celsius si (plus) 40 de grade Celsius. Temperatura de depozitare trebuie sa fie cuprinsa intre (minus) 20 de grade Celsius si (plus) 70 de grade Celsius. Arzatoarele pe motorina industriale sunt foarte rezistente si, datorita materialelor de calitate au o durata de viata foarte lunga.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare