Arzatoare motorina 3 trepte - FBR

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare motorina 3 trepte - FBR . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare motorina 3 trepte - FBR. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare motorina 3 trepte - FBR .

Arzatoarele pe motorina in trei trepte functioneaza foarte simplu. Ele sunt dotate cu un sistem hidraulic care are rolul de a regla aerul de aerdere in trei trepte de putere. Capul de ardere al acestora ofera eficienta si stabilitate ridicata a flacarii. Capul de ardere poate fi lung sau scurt. Ceea ce este interesant la aceste arzatoare este faptul ca se poate demonta capul de ardere fara a fi necesara demontarea arzatoarelor de pe cazane. Acest lucru duce la economisirea de timp si de resurse.

Se afişează 1 - 4 din cele 4 produse conform filtrării

Arzatoare motorina 3 trepte - FBR FBR

.

Ordonează după:

ARZATOARE MOTORINA - FBR - 3 TREPTE FGP 190/3 TL

FBRFGP1903TL
 • Putere termica max: 2390 kW
 • Putere electrica nominala: 6000 W
 • Consum max. combustibil arzator: 206 kg/h
Preţ: 18.907,87 lei(TVA inclus)

ARZATOARE MOTORINA - FBR - 3 TREPTE FGP 250/3 TL

FBRFGP2503TL
 • Putere termica max: 2900 kW
 • Putere electrica nominala: 9000 W
 • Consum max. combustibil arzator: 250 kg/h
Preţ: 22.612,68 lei(TVA inclus)

ARZATOARE MOTORINA - FBR - 3 TREPTE FGP 350/3 TL

FBRFGP3503TL
 • Putere termica max: 4060 kW
 • Putere electrica nominala: 11000 W
 • Consum max. combustibil arzator: 350 kg/h
Preţ: 30.723,21 lei(TVA inclus)

ARZATOARE MOTORINA - FBR - 3 TREPTE FGP 450/3 TL

FBRFGP4503TL
 • Putere termica max: 5220 kW
 • Putere electrica nominala: 13000 W
 • Consum max. combustibil arzator: 450 kg/h
Preţ: 33.727,1 lei(TVA inclus)

Arzatoarele pe mmotorina in trei trepte sunt dotate cu un ventilator de mare putere, termostat de siguranta, termostat de lucru, transformator de aprindere. Au dimensiuni compacte, iar componentele sunt asezate in mod rational, ceea ce usureaza activitatea de montare si de intretinere. De asemenea, acest lucru duce si la economisirea de timp pentru utilizatori.

 

Aceste unitati sunt dotate cu un buton de deblocare de la distanta care are rolul de a le face mai accesibile si mai usor de controlat si de utilizat. Modul de functionare in trei trepte usureaza procesul acestora. Se pot monta pe cazane, iar pentru acest lucru sunt dotate cu tevi flexibile, filtre, duze etc.Schema hidraulica:

 

 1. Preventilarea – in aceasta faza motorina din rezervor este aspirata de catre pompe, este curatata de catre filtre si este trimisa catre regulatorul de presiune.

 2. Prima treapta – aceasta faza are loc la cateva secunde (aproximativ 20 de secunde) de la preventilare, cand automatul electric alimenteaza electrovalvele, iar motorina iese atunci prin prima duza pulverizata. Combustibilul este aprins de catre arcul electric dat de transpormator la electrozi si, astfel arzatoarele pot intra in prima treapta de functionare.

 3. A doua treapta – aceasta faza are loc la cateva secunde (aproximativ 20 de secunde) de la prima treapta de functionare, cand automatul electric alimenteaza electrovalva, iar motorina iese pulverizata prin duza secunda. Tot in acest timp se deschide si clapeta de aer a celei de-a doua trepte de functionare, cu ajutorul pistonului hidraulic.

 4. A treia treapta – aceasta faza are loc la cateva secunde (aproximativ 20 de secunde) de la a doua treapta de functionare, cand din nou electrovalva este alimentata, iar motorina iese pulverizata prin a treia duza. Tot in acest timp se deschide si clapeta de aer a celei de-a treia trepte de functionare, cu ajutorul pistonului hidraulic.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare