Arzatoare mixte Weishaupt

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare mixte Weishaupt . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare mixte Weishaupt. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare mixte Weishaupt .

Arzatoarele mixte Weishaupt se remarca printr-o functionalitate sporita si printr-un randament inalt. Sunt unitati extrem de rezistente si de calitate, cu o durata de viata foarte lunga. Functioneaza in conditii extreme, in intervalul de temperatura minus 10 grade Celsius, plus 40 de grade Celsius. Au o putere termica ridicata si un consum redus de combustibil.

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Arzatoare mixte Weishaupt WEISHAUPT

.

Ordonează după:

ARZATOARE MIXTE - WEISHAUPT - GL GL 5 - 1...D

WEIGL51D
  • Putere termica max: 1000 kW

ARZATOARE MIXTE - WEISHAUPT - GL GL 7 - 1...D

WEIGL71D
  • Putere termica max: 1750 kW

Toate piesele acestor arzatoare mixte Weishaupt sunt montate intr-o singura unitate. Pentru a simplifica operatiunile de intretinere, aceste arzatoare se pot monta fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga a cazanului de abur a de apa. Datorita acestui aspect, nu numai operatiunile de intretinere sunt minimalizate, ci si cele de instalare. Instalarea se realizeaza cu usurinta si rapiditate.

 

Arzatoarele mixte Weishaupt sunt concepute dupa o tehnologie inovatoare care asigura mai mult control asupra functionalitati acestora, dar si un confort sporit pentru utilizatori. De asemenea, aceste arzatoare Weishaupt sunt foarte sigure in utilizare, garantand o stabilitate de exceptie a flacarii si incredere in panoul de control. Sunt fiabile si eficiente, robuste si moderne.

 

Aceste arzatoare mixte Weishaupt sunt foarte sigure pentru utilizatori si datorita faptului ca functioneaza cu un grad redus de emisii de gaze toxice. Aceasta caracteristica le ajuta sa fie si prietenoase cu mediul inconjurator. Peste 50 de ani de munca de dezvoltare au dus la crearea acestor arzatoare Weishaupt cu un grad redus de emisii de gaze.

 

Mai mult decat atat, toate arzatoarele Weishaupt sunt testate si verificate in timpul proceselor de fabricatie. In felul acesta, se Weishaupt garanteaza pentru buna lor functionare, pentru siguranta si confortul utilizatorilor si pentru un randament ridicat. Deoarece, aceste arzatoare mixte Weishaupt sunt fabricate din materiale rezistente si de calitate, ele au o durata de viata foarte lunga.

 

Avand la baza o tehnologie digitala, aceste arzatoare mixte Weishaupt sunt mai precise ca oricand. Instalarea, punerea in functiune, reglarea, functionarea si intretinerea acestor arzatoare se realizeaza cu usurinta si cu un minim de resurse din partea utilizatorilor. Datorita multitudinii de caracteristici care vin in ajutorul utilizatorilor si in prelungirea duratei de viata a arzatoarelor, aceste unitati reprezinta o investitie economica optima.

 

 Panoul de control al acestora este foarte prietenos cu mediul inconjurator, componentele sunt usor accesibile, iar designul lor este unul modern. Aceste arzatoare Weishaupt functioneaza cu un nivel de zgomot redus la un nivel remarcabil.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare