Arzatoare gaz Weishaupt

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare gaz Weishaupt . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare gaz Weishaupt. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare gaz Weishaupt .

Arzatoarele pe gaz Weishaupt sunt cunoscute pentru proprietatile lor deosebite: randamente mari de ardere, fiabilitate, durata de viata lunga si rezistenta. Mai mult decat atat, arzatoarele pe gaz Weishaupt au emisii de noxe foarte reduse, acest lucru fiind un plus de confort pentru utilizatori, dar si pentru mediul inconjurator.

Se afişează 1 - 20 din cele 44 produse conform filtrării

Arzatoare gaz Weishaupt

.

Ordonează după:

1 2 3

ARZATOARE GAZ 2 trepte - WG 10N/1D Z-LN

WEIWG10N1DZ
  • Putere termica max: 110 kW
  • Rampa gaz - diametru: 3/4"
2 ani garantie

ARZATOARE GAZ modulante - WG 10N/0D ZM-LN

WEIWG10N0DZM
  • Putere termica max: 50 kW
  • Rampa gaz - diametru: 1/2"
2 ani garantie

ARZATOARE GAZ - WEISHAUPT - WG WG 10N/1D LN

WEIWG10N1D
  • Putere termica max: 110 kW
  • Rampa gaz - diametru: 3/4"
2 ani garantie

ARZATOARE GPL 2 trepte - WG 10F/1D Z-LN

WEIWG10F1DZ
  • Putere termica max: 110 kW
  • Rampa gaz - diametru: 3/4"
2 ani garantie
1 2 3

Arzatoarele pe gaz Weishaupt prezinta un raport bun calitate-pret. Sunt moderne si au un consum redus. Functioneaza pe gaze naturale sau pe GLP (gaz petrilier lichefiat). Modelele de arzatoare Weishaupt permit functionarea fie intr-o singura treapata, fie in doua trepte. Modalitatea de functionare este una foarte precisa si sigura. In plus, aceasta nu creeaza niciun disconfort pentru utilizatori.

 

Arzatoarele Weishaupt sunt o investitie in viitoar, deoarece au o buna functionalitate si o rezistenta deosebita. Se instaleaza cu usurinta si rezista la un numar foarte mare de utilizatori. Sunt special concepute pentru a putea fi utilizate pe un numar variat de cazane. Toate functiile acestor arzatoare sunt controlate si monitorizate cu ajutorul unor microprocesoare cu performante inalte. Acestea sunt in numar de doua si functioneaza prin supraveghere reciproca. Microprocesoarele au rolul de a ajuta la o functionare mai eficienta a arzatoarelor, la o precizie mai fina si la lucrul mai sigur. Deoarece arzatoarele pe gaz Weishaupt au componente similare cu cele care functioneaza pe alt tip de combustibil, piesele de schimb se pot gasi cu usurinta. In plus, acestea au si acelasi modalitati de instalare.

 

Caracteristicile arzatoarelor de gaz Weishaupt:

 

*Aprindere electronica;

*Functioneaza

*Etansietate;

*Utilizare simpla: panoul de control este usor de utilizat. Arzatoarele sunt echipate cu un ecran de tip LCD pentru indicarea parametrilor de functionare, dar si cu taste usor de utilizat si de manevrat. Semnalizarea prin LED-uri ofera informatii referitoare la functionalitate sau service.

*Instalare rapida:- instalarea pe cazane se realizeaza cu usurinta si rapiditate. Dimensiunile si gabaritul permit instalarea rapida.

*Intretinere simpla:- arzatoarele pe gaz Weishaupt nu necesita o intretinere speciala. Este indicata curatarea filtrelor si a rezistentelor pentru un randament la un nivel mai inalt.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare