Arzatoare mixte Gaz-Motorina industriale - FBR

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare mixte Gaz-Motorina industriale - FBR . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare mixte Gaz-Motorina industriale - FBR. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare mixte Gaz-Motorina industriale - FBR .

Arzatoarele de acest tip sunt concepute pentru sfera industriala. Functioneaza atat pe gaz, cat si pe motorina. Aceste arzatoare pot functiona pe gaze naturale sau pe GPL – gaz petrolier lichefiat. Au dimensiuni reduse si gabarit scazut, astfel incat utilizarea acestor arzatoare mixte sa se realizeze cu usurinta. De asemenea, aceste caracteristici au rolul de a asigura o simplitate marita in operatiunile de intretinere.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Arzatoare mixte Gaz-Motorina industriale - FBR

.

ARZATOARE MIXTE GAZ - MOTORINA MODULANTE

FBRKM
  • Putere termica max: 2341 kW ~ 11628 kW
Preţ: de la 49.622,73 lei(TVA inclus)

Au o mare putere termica. Arzatoarele mixte gaz-motorina de acest fel functioneaza modulant. Sunt echipate cu ventilatoare de mare putere si cu cap de ardere care asigura o stabilitate si eficienta mare flacarii. Flacara se poate ajusta cu usurinta printr-un sistem reglabil. Motoarele sunt de puteri mari si au performante inalte. Avantajul folosirii acestor arzatoare consta in faptul ca au dimensiunile reduse in comparatie cu puterile.

 

In dotarea lor mai sunt incluse si presostatul de gaz, supapa de siguranta etc. Duzele, comutatorul de combustibil, garniturile, flansele, furtunurile si tevile flexibile au rolul de a asigura montarea pe cazane. Arzatoarele mixte modulante cu functionare pe gaz si motorina sunt fabricate din materiale rezistente si dotate cu o durata de viata exceptionala.

 

Componentele arzatoarelor sunt fabricate din metale puternice pentru mai multa rezistenta in conditii grele de instalare, utilizare si intretinere. Carcasa are rolul de a proteja arzatoarele si de a le asigura o durabilitate crescuta. De asemenea, aceasta reduce si niveul de zgomot provocat de functionarea arzatoarelor. Intretinerea se realizeaza cu usurinta, datorita dispunerii rationale a componentelor. In plus, operatiunile de intretinere nu ocupa foarte mult timp.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare