Arzatoare mixte GAZ-CLU industriale - FBR

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare mixte GAZ-CLU industriale - FBR . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare mixte GAZ-CLU industriale - FBR. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare mixte GAZ-CLU industriale - FBR .

Arzatoarele mixte cu functionare pe gaz si combustibil lichid usor (CLU) de tip industrial, sunt rezistente si performante. Au functionare modulanta. Ventilatoarele de mare presiune si capul de ardere asigura o ajustare de inalta eficienta a flacarii, dar si o stabilitate marita. Acest aspect este valabil pentru flacara pilot din momentul utilizarii gazului ca si combustibil.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Arzatoare mixte GAZ-CLU industriale - FBR

.

ARZATOARE MIXTE - FBR - GAZ - CLU MODULANTE

FBRKNM
  • Putere termica max: 2341 kW ~ 11628 kW
Preţ: de la 75.673,19 lei(TVA inclus)

Pentru functionarea arzatoarelor de acest tip se pot folosi gazele naturale ca si combustibil, dar si GPL-ul (gaz petrolier lichefiat). In dotarea acestora sunt incluse supapa de siguranta, supapa de reglare a debitului de gaz, presostatul de gaz si filtrul stabilizator de presiune. Mai mult decat atat, pentru instalarea pe cazane, aceste arzatoare mixte sunt echipate cu garnituri pentru instalare, tevi flexibile, filtre de linie si termostat, duze etc.

 

Arzatoarele mixte gaz/CLU sunt fabricate din materiale rezistente si durabile. De asemenea, acestea sunt de o calitate superioara capabile sa asigure o buna functionalitate a echipamentelor si o intretinere simpla si rapida. Componentele sunt fabricate si ele din materiale de calitate, puternice metalice. Acestea au rolul de a asigura o durata de viata lunga a intregului sistem. Ele rezista si conditiilor dificile de instalare si de functionare.

 

Componentele sunt asezate intr-un mod rational pentru a oferi usurinta operatiunilor de intretinere. Capul de ardere se extrage cu simplitate. Aceste arzatoare mixte ofera avantajul de a nu avea nevoie de o intretinere specifica. O simpla curatare periodica a filtrelor este de ajuns pentru buna functionare a acestora. Utilizatorii trebuie sa tina cont de numarul de ore de functionare pentru a realiza operatiunile de intretinere. Nu este indicata trecerea a mai mult de 500-1000 de ore de functionare fara sa se realizeze curatarea filtrelor. Pe langa toate aceste aspecte este necesar ca utilizatorii sa prezinte si o atentie mare in timpul functionarii acestor arzatoare. Este necesara si o protectie prin depozitarea si utilizarea arzatoarelor la un nivel de umiditate mai scazut decat 80 %.

 

Testarea si verificarea din fabrica a arzatoarelor pe gaz si clu care functioneaza pentru aplicatiile industriale, are un rol deosebit de important. In felul acesta, utilizatorii sunt asigurati ca echipamentele achizitionate functioneaza la parmetri optimi.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare