Arzatoare pe CLU industriale - FBR

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare pe CLU industriale - FBR . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare pe CLU industriale - FBR. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare pe CLU industriale - FBR .

Arzatoarele Clu industriale sunt echipate cu flanse, garnituri, duze, filtre, tevi flexibile pentru a fi instalate pe cazane. Sunt dotate si cu un ventilator de mare putere, iar capul de ardere asigura o stabilitate si o eficienta ridicata a flacarii. Componentele arzatoarelor CLU industriale sunt asezate in mod rational, asigurandu-se, astfel, o montare si o intretinere eficienta si usoara.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Arzatoare pe CLU industriale - FBR

.

ARZATOARE CLU / ULEI ARS - FBR - MODULANTE

FBRFNDPPMMXCU
  • Putere termica max: 2343 kW ~ 11395 kW
  • Consum max. combustibil arzator: 206 kg/h ~ 1000 kg/h
Preţ: de la 42.196,42 lei(TVA inclus)

Arzatoarele acestea functioneaza pe ulei ars sau clu. Modalitatea de functionarea a acestor arzatoare Clu industriale este simpla. Pentru ca aceste unitati sa poate functiona este necesar ca sonda sa poata prelua valorea temperaturii (sau a presiunii) din cazane si sa o poata transmite catre regulatorul de modulare. Acesta, poate da comanda catre servomotor, in functie de valoarea care este setata.

 

Mai departe, sermotorul este cel care da comanda atat catre cama de aer, cat si catre cama de combustibil. Acest lucru are loc simultan pentru a se obtine o variatie progresiva a flacarii care difera in functie de necesarul de putere care este cerut de cazanele respective. Regulatorul de presiune are rolul de a controla variatia debitului de combustibil. Clapeta de aer are rolul de a controla variatia debitului de aer.

 

Caracteristici:

 

*Functionare modulanta

*Combustibil utilizat: Clu sau ulei ars de la 20 grade E si pana la 50 de grade Celsius.

*Necesita intretinere (curatarea filtrelor de la rezervorul de preincalzire, curatarea filtrelor de absorbtie – inclusiv cel de la pompa; curatarea rezistentelor electrice etc) in mod periodic. Se recomanda ca intretinerea acestor arzatoare CLU industraile sa se realizeze o data la 500-1.000 de ore de functionare).

*Dispunerea eficienta a componentelor duce la posibilitatea extragerii capului de ardere fara demontarea arzatoarelor de pe cazane. Capul de ardere se extrage cu usurinta, desfacandu-se din suruburi.

*Blocarea arzatoarelor are rolul de a asigura o mai mare siguranta in timpul utilizarii acestora.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare