Arzatoare pe CLU 1 treapta - FBR

Aveti posibilitatea de alegere dintr-o gama variata de Arzatoare pe CLU 1 treapta - FBR . Puteti comanda online sau puteti contacta un inginer Calor pentru a va ajuta cu mai multe detalii Arzatoare pe CLU 1 treapta - FBR. Accesand categoriile de mai jos, veti gasi si preturi Arzatoare pe CLU 1 treapta - FBR .

Arzatoarele pe CLU cu o treapta au componentele asezate in mod rational, ceea ce usureaza modalitatea de instalare si de intretinere a acestora. Contin pompa de combustibil, programatorul automat Landis, motorul, furtunele flexibile si panoul de legaturi electrice.

Se afişează 1 - 6 din cele 6 produse conform filtrării

Arzatoare pe CLU 1 treapta - FBR FBR

.

Ordonează după:

ARZATOARE CLU - FBR - 1 TREAPTA FNL 8 TC

FBRFNL8TC
 • Putere termica max: 91 kW
 • Consum max. combustibil arzator: 8 kg/h
Preţ: 11.798,65 lei(TVA inclus)

ARZATOARE CLU - FBR - 1 TREAPTA FNL 8 TL

FBRFNL8TL
 • Putere termica max: 91 kW
 • Consum max. combustibil arzator: 8 kg/h
Preţ: 11.967,21 lei(TVA inclus)

ARZATOARE CLU - FBR - 1 TREAPTA FNL 16 TC

FBRFNL16TC
 • Putere termica max: 182 kW
 • Consum max. combustibil arzator: 16 kg/h
Preţ: 12.472,85 lei(TVA inclus)

ARZATOARE CLU - FBR - 1 TREAPTA FNL 16 TL

FBRFNL16TL
 • Putere termica max: 182 kW
 • Consum max. combustibil arzator: 16 kg/h
Preţ: 12.641,41 lei(TVA inclus)

ARZATOARE CLU - FBR - 1 TREAPTA FNL 25 TC

FBRFNL25TC
 • Putere termica max: 284 kW
 • Consum max. combustibil arzator: 25 kg/h
Preţ: 13.484,17 lei(TVA inclus)

ARZATOARE CLU - FBR - 1 TREAPTA FNL 25 TL

FBRFNL25TL
 • Putere termica max: 284 kW
 • Consum max. combustibil arzator: 25 kg/h
Preţ: 13.652,73 lei(TVA inclus)

Arzatoarele acestea sunt dotate cu un ventilator de putere mare si cu un cap de ardere lung sau scurt care are rolul de a ajusta flacara. Capul de ardere poate ajusta flacara la un nivel de mare eficienta si stabilitate. Nivelul de umiditate maxim recomandat pentru utilizarea si depozitarea arzatoarelor Clu cu o treapta este de 80%. Temperatura de utilizarea recomandata este cuprinsa intre (minus) -15 grade Celsius si (plus) 40 de grade Celsius.

 

Temperatura de depozitare recomandata este cuprinsa intre (minus) -20 de grade Celsius si (plus) 70 de grade Celsius. Arzatoarele acestea se instaleaza fara dificultati si au o modalitate de intretinerea simpla, fara sa necesite pierderea de timp si de resurse.

 

Intretinerea arzatoarelor CLU cu o treapta.

 

Pasul 1: Curatarea filtrului de refulare: - acest lucru are lor atunci cand se observa scaderea valorii presiunii de pe valva sub valoarea normala (adica cea setata). Valoarea presiunii este aratata pe manometrul de pe valva. Filtrul de refulare este situat la iesirea rezervorului de preincalzire.

 

Pasul 2: Curatarea filtrului pompei si a celui de aspiratie: - acest lucru are loc atunci cand se observa o functionare zgomotoasa a pompelor. Tot atunci presiunea combustibilului devine instabila, deoarece la pompe nu mai ajunge combustibilul. Este recomandata curatarea tuturor filtrelor de la pompe si de pe conducta de aspiratie a combustibilului.

 

Pasul 3: Curatarea rezistentelor: acest lucru are loc atunci cand se observa ca in timpul functionarii arzatoarelor, valorea temperaturii combustibilului scade in mod continuu, ceea ce duce la oprirea arzatoarelor. In acest caz este recomandata demontarea rezistentelor si curatarea acestora.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare