Arzatoare pe gaz cu o treapta

Arzatoarele pe gaz cu o singura treapta sunt create pentru a lucra cu gaz metan si cu GPL (gaz petrolier lichefiat). Acestea sunt moderne si au dotari menite sa vina in ajutorul utilizatorilor. Sunt dotate cu un capac de protectie si au cadrul fabricat din aluminiu. Acestea au rolul de a creste rezistenta arzatoarelor si de a creste durata de viata a acestora. De asemenea, ele sunt dotate cu un cap de ardere cu ajustare de inalta eficienta, acesta putand fi scurt sau lung.

 

Inaltimea flacarii se poate controla cu usurinta, iar capul de ardere si al aerului se regleaza facil. Sunt dotate si cu o placa de reducere a zgomotului pentru un confort sporit in timpul utilizarii. Dimensiunile arzatoarelor sunt compacte iar componentele au o dispunere rationala. Acest lucru le face mai accesibile, mai usor de utilizat, de transportat, de setat si de intretinut.

 

 

Caracteristici:

 

*Functioneaza cu gaz metan sau cu GPL.

*Emisii reduse.

*Eficienta flacarii.

*Supapa de lucru cu reglare debit.

*Supapa de siguranta.

*Comutator cu gaz sub presiune.

*Capac de protectie.

*Carcasa insonorizata.

*Cadru din aluminiu.

*Cap scurt sau lung.

*Dimensiuni compacte.

*Montarea se realizeaza cu usurinta.

*Intretinere facila.

 

Inainte de utilizare a arzatorului este important sa se verifice normele de siguranta. De asemenea, inainte de utilizare trebuie verificate alimentarea electrica, gelul gazului care urmeaza a fi folosit, presiunea gazului, modalitatea de instalare (de exemplu, sa fie perfect etans), daca apa este prezenta in instalatie, nivelul de aerisire al camerei in care se intalneste instalatia, dar si gradul de functionare al termostatelor, presostatelor de pe cazan.

 Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare