Arzatoare pe gaz cu doua trepte

Arzatoarele pe gaz cu doua trepte au un nivel redus de emisii.

 

            Arzatoarele sunt dispozitive care servesc la o ardere cat mai completa si cat mai in siguranta. Arzatoarele pe gaz cu doua trepte sunt utilizate atat pentru gaze naturale, cat si pentru gaze petroliere lichefiate – GPL. Capul de ardere al acestora este de o mare eficienta. Carcasa de protectie a acestora este prevazuta cu o placa pentru reducerea nivelului de zgomot. Cadrul este fabricat din aluminiu pentru o mai buna functionalitate si pentru o mai buna rezistenta. Astfel, durata de viata a acestora este crescuta.

 

            Dimensiunile arzatoarelor sunt compacte, iar componentele sunt dispuse rational pentru a usura montarea lor. Tot din aceasta cauza intretinerea lor este foarte usor de realizat.

Instalarea acestora se realizeaza rapid. Se transporta cu usurinta si se depoziteaza fara sa ocupe mult spatiu.

 

Caracteristici generale:

 

*Usor de instalat si de pus in functiune.

*Nivel de zgomot redus.

*Eficienta.

*Usor de controlat si de intretinut.

*2 trepte

*Garanteaza stabilitate

*Cadru din aluminiu

*Filtru de gaz

*Dimensiuni compacte

*Rezistente

 

 

Modalitatea de instalare

 

            Inainte de instalare arzatoarele trebuie verificate ca sunt potrivite tipului de gaz. De asemenea, trebuie verificata alimentarea electrica, modul de instalare, daca apa este prezenta in instalatie, dar si functionarea termostatelor si presostatelor. Se aeriseste si incaperea in care acestea urmeaza a se instala.

 

            Apoi, capul de ardere trebuie scos prin desfacerea din surub. De asemenea, se vor scoate si cablurile de scanteie (cele de culoare rosie) si cele de la sonda de ionizare (adica cele de culoare neagra). Dupa ce aceasta operatiune a fost realizata, capul de ardere trebuie montat pe cazan. Se conecteaza, apoi, rampa la reteaua de gaz si se poate utiliza. Pentru ca arzatoarele sa se transforme pe gaze petroliere lichefiate (GLP) este necesara inlocuirea kit-ului cu cel corespunzator.

 

            Dupa instalare se deschide robinetul si se porneste arzatorul. Atunci cand preventilarea este la sfarsit se asteapta aparitia flacarii. Pasul urmator consta in reglarea puterii termice a arzatorului. Reglarea arzatorului trebuie facuta folosind analizatorul de gaze de ardere.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.arzatoarele.ro 2018 | ANPC


Arzatoare pe Gaz, Arzatoare Motorina, Arzatoare Clu, Arzatoare Ulei Ars, Arzatoare Mixte, Accesorii Arzatoare